Achim Irimescu (MADR): Vom putea să acordăm un ajutor de 15 lei pe stup

irimescu_2febMinisterul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) pregătește un ajutor financiar în limita a patru milioane de euro pentru apicultorii care au înregistrat pierderi din cauza vremii nefavorabile din acest an.
„Încercăm să-i ajutăm pe apicultori în acest an și în principiu vom putea acorda un ajutor financiar de 15 lei pe stup. Încă analizăm, dar cred că vom putea aloca în jur de 4 milioane de euro pentru sector. Din datele transmise de apicultori, au fost afectate în acest an de condițiile meteo nefavorabile între 1,2 și 1,4 milioane de familii de albine”, a precizat Irimescu, citat de AGERPRES:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

3 COMENTARII

  1. Pentru a putea beneficia de ajutorul de minimis, apicultorii trebuie sa depuna o cerere in acest sens Directiei Agricole judetene la care sunt arondati, alaturi de dovada ca au familii de albine inregistrate in registrul agricol, precum si alaturi de factura de achizitionare a biostimulatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole