28 octombrie 2021 - 06:51

Achim Irimescu (MADR): Să vedem partea bună-România are cea mai mare subvenție pentru bovine

irimescu_albaMinistrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu, a afirmat luni,la Alba, că plățile directe pe suprafață vor începe să fie achitate din 8 aprilie.

„Așa cum am mai spus, pe 8 aprilie încep plățile directe pe suprafață și în mai, la final se vor plăti banii pentru animale’, a afirmat ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

„Dincolo de compararea subvențiilor, ar trebui să vedem partea bună a lucrurilor, că avem cele mai mari subvenții pentru bovine Aveam 250 de euro stabiliți pentru o bovină, iar după ultimele calcule, vom acorda peste 300 de euro pe cap de bovină. Dacă mai e și în zonă defavorizată, ne ducem la peste 600 de euro. Mă îndoiesc că există un alt stat în UE, și după știința mea nu există, care să aibă astfel de subvenții’, a declarat ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Achim Irimescu a subliniat că România va avea cea mai mare subvenție pe cap de bovină din UE. Ministrul a menționat că plățile pe cap de animal vor începe după sfârșitul lunii mai.

  1. Daca cade modulul in iunie cine mai plateste banii. Daca incepeau la inceputul anului ,acum ar fi platiti banii la oameni chiar cu creionul pe hirtie. Nu se vrea sau nu au banii.

Comments are closed.