28 octombrie 2021 - 07:12

Achim Irimescu (MADR): Gândim un program guvernamental de aducere a tinerilor din străinătate

irimescu_2febAchim Irimescu, ministrul Agriculturii, a participat la un eveniment în cadrul căruia au fost făcute primele plăţi din noul Program Naţional de Dezvoltare Rurală, pentru câţiva tineri fermieri din judeţul Giurgiu.

Cu această ocazie el a afirmat că de succesul măsurilor pentru tineri depinde viitorul României. În acest sens, premierul Dacian Cioloş a cerut deja un program care să vizeze readucerea tinerilor în România.

„Am ajuns în acel punct în care să mergem în Oficul Românilor de Pretutindeni să oferim alternative tinerilor ca să se întoarcă în ţară. Deja am mai multe adrese din Spania şi din Italia, de unde au şi venit cele mai multe mesaje. Ei vor să ştie în ce condiţii se pot întoarce şi ce mediu de afaceri sănătos le putem oferi”, a declarat ministrul.

  1. penibil…sa vina sa vada cum e sa nu primeasca bani sau??? poate vor sa auda cum le baga bani la fermierii cu suprafete foarte mari si tu care esti cu cateva zeci de hectare te zbati sa nu mori..mediu sanatos de afaceri asta e la noi..sa lase vrajeala asta ieftina ca nu tine..

  2. Mai intai sa l intereseze de soarta tinerilor fermieri din tara,sa le plateasca subventiile la timp,sa reduca birocratia pentru accesarea fondurilor europene,si abia dupa asta sa i cheme acasa pe tinerii din strainatate. Ce sa faca aia acasa,sa munceasca cu ziua ?

  3. Mai intai sa l intereseze de soarta tinerilor fermieri din tara,sa le plateasca subventiile la timp,sa reduca birocratia pentru accesarea fondurilor europene,si abia dupa asta sa i cheme acasa pe tinerii din strainatate. Ce sa faca aia acasa,sa munceasca cu ziua?

Comments are closed.