Accident feroviar cu două trenuri cu cereale!

Traficul feroviar este blocat după ce două trenuri cu cereale s-au ciocnit, joi dimineață, în zona Dumbrăveni, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„Prin apel 112 a fost sesizat faptul că, în zona Dumbrăveni, a avut loc o coliziune între două trenuri de marfă ce transportau cereale. Coliziunea a avut loc în zona km 181 magistrala CF 500, relaţia Gugeşti-Sihlea. Conform primelor date, au deraiat locomotiva unuia dintre trenuri şi patru vagoane”, au precizat reprezentanții IPJ Vrancea.

Potrivit acestora, la faţa locului intervin  Detaşamentul de Pompieri Focşani cu o autospecială de stingere şi modulul SMURD format din ambulanţă SMURD şi autospecială de descarcerare.

Din fericire, în urma coliziunii şi a deraierii vagoanelor, nu au fost raportate victime.

În momentul coliziunii, cele două trenuri cu cereale circulau pe aceeaşi linie, pe ruta Suceava – Constanţa.

Din primele cercetări, a rezultat că unul dintre trenuri care staţiona pe linia ferată, cel mai probabil din cauza unei defecţiuni tehnice, s-a pus în mişcare şi a început să se deplaseze înapoi, intrând în coliziune cu cel de-al doilea tren care circula în spatele lui.

Circulaţia feroviară în zonă este blocată pe ambele sensuri.

Sursa foto: IPJ Vrancea

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole