A XXIA-a ediție a AGROMALIM, în septembrie la Arad

agromalim

În perioada 12-15 septembrie 2013, la Expo Arad Internaţional se va desfăşura cea de a XXIV-a ediţie a târgului AGROMALIM – târg internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje.
Ataşat aveţi invitaţia de participare, câteva informaţii referitoare la condiţiile de participare şi tarifele de închiriere spaţiu.
Târgul AGROMALIM a reunit la ediţia precedenta un număr de 240 participanţi: 183 din România, 32 din Ungaria, 10 din Italia, 7 din Croaţia, câte 2 din Germania şi Danemarca şi câte 1 firma Spania, Polonia, Austria şi Olanda care au expus pe o suprafaţă netă totală de 12.150 mp, evenimentul fiind apreciat de către expozanţi şi vizitatori ca unul din cele mai importante din România în acest domeniu de activitate.
Pentru ediţia din acest an şi-au rezervat deja standuri 175 de expozanţi din România şi din străinătate, aproximativ 80 % din spaţiile disponibile fiind deja ocupate.
Expo Arad Internaţional va pune la dispoziţie şi la ediţia din acest an două pavilioane de expunere cu o suprafaţă de 3.100 mp, o suprafaţă exterioară de expunere de 23.000 mp, drumuri şi porţi de acces, iar în luna decembrie a fost inaugurat şi noul CENTRU DE CONFERINŢE EXPO ARAD, care dispune de un amfiteatru de 700 locuri şi o sală de conferinţe de 300 locuri pe lângă facilităţile deja existente, 2 săli de conferinţe de 150 locuri fiecare şi o sală de 60 locuri cu toate dotările multimedia necesare, restaurant, bar, parcări, rampă de descărcare, toate la standarde internaţionale.
În paralel se va desfăşura şi cea de a X-a ediţie a Expoziţiei Naţionale de Animale în cadrul căreia vor expune membri ai asociaţiilor de crescători de animale.
Exemplarele din rasa Bălţată Româneasca vor participa la un concurs cu premii, la final decernându-se titlul de Miss Arad celui mai valoros exemplar expus. De asemenea se va alege şi Campioana rasei Holstein.
Vor mai fi expuse bovine din rase de lapte, carne şi mixte, ovine, porcine, cabaline, păsări şi animale de blană, animale de hobby.