A început sezonul de angajări masive în UE: Salarii de până la 3.200 de euro

13

muncitor_sapaCa în fiecare vară, companiile de recrutare de forţă de muncă pentru străinătate au intensificat campaniile de angajare de muncitori pentru agricultură. 

Cele mai multe oferte, potrivit tjobs.ro, sunt pentru agricultura din Marea Britanie, pentru care, în acest moment sunt căutate 100 de persoane dispuse să lucreze în sere, la culesul salatei.

Firmele din Olanda îş doresc din România muncitoare pentru ambalarea de legume şi sunt dispuse să le plătească pentru aceste servicii 1200 euro/lună.

Angajaţii depozitelor din Anglia, în schimb, vor primi pentru munca lor până la 1.500 de euro, lunar.

Muncitorii forestieri dispuşi să lucreze în Franţa se pot aştepta la venituri lunare de 1.600 de euro, iar cei care vor să lucreze în serele din Italia, la sume între 800 şi 1000 de euro.

Ceva mai bine plătiţi par a fi măcelarii. Aceştia, dacă sunt angajaţi de anumite firme franceze pot câştiga între 1.400 şi chiar 3.200 de euro pe lună, potrivit aceleiaşi surse.

Citește și
2 Comentarii
  1. […] de angajare de muncitori pentru agricultură. Cele mai multe oferte, potrivit tjobs.ro, citat de agro-tv.ro, sunt pentru agricultura din Marea Britanie, pentru care, în acest moment sunt căutate 100 de […]

Cmentariile sunt închise