7.000 de fire de flori pentru baldachinul cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva

De 19 ani la rând, o familie din București aduce mii de flori care sunt folosite la împodobirea baldachinului cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, din curtea Catedralei Mitropolitane din Iași. Acest lucru se întâmplă și de astăzi dimineață când mașinile cu flori proaspete au ajuns din Capitală. moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva

De această dată sunt aproximativ 7.000 de fire de flori diferite de culori alb, roz și albastru care vor îmbrăca baldachinul. Este o muncă de câteva ore care este făcută chiar de membrii familiei care a adus florile și crenguțele de brad.

De la mic la mare, mână de la mână, lucrurile sunt aranjate cu minuțiozitate și satisfacție că totul va fi la fel de frumos ca și anii trecuți.

Totul este pregătit pentru mâine dimineață când, de la ora 6.00, racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva va fi așezată pe baldachinul împodobit și va rămîne acolo pentru închinarea pelerinilor care ajung la Iași, zilele următoare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole