27 ianuarie 2022 - 05:36

Cluj: 20 de ani de funcționare pentru Tehnofavorit Bonțida

În acest sfârșit de săptămână, compania Tehnofavorit Bonțida a sărbătorit 20 de ani de funcționare în forma actuală, și 66 de ani de la înființarea Stațiunii de Mașini Agricole și Tractoare, pe structura căreia s-a dezvoltat.

Situată în Bonţida, aproape de Castelul Bánffy şi la doar 30 de kilometri de Cluj, dinspre Dej, compania Tehnofavorit – o urmaşă a fostei Staţiuni de Maşini Agricole şi Tractoare – a păstrat tradiţia începută în 1949 şi a adoptat dezvoltarea tehnologică în mecanizarea agriculturii a anilor următori.

Anul 1995, când s-a înfiinţat societatea comercială Tehnofavorit, a venit odată cu o evoluţie remarcabilă prin diversificarea gamei de produse pentru agricultură, în urma unor programe de colaborare tehnologică cu parteneri din Germania, Italia, Franţa etc.

Cu ocazia evenimentelor, președintele Consiliului de Administrație, Viorel Haitău, a declarat pentru AGRO TV că firma pe care a condus-o atâția ani, ca director general, este pe un trend ascendent și că, în această toamnă, ea își va prezenta pentru prima dată produsele la Târgul de la Hanovra.