“Oul din Ogradă”, produs la Goleşti, premiat pentru calitate la Bruxelles

16

oul_din_ogradaOul ’’Din Ogradă’’ produs de Aviputna Golești a primit cel mai mare premiu acordat de Institutul Internațional al Gustului și Calității de la Bruxelles, cea mai importantă organizație mondială ce testează băuturile și produsele alimentare.

Premierea s-a făcut în cadrulunui eveniment aflat la cea de-a 11-a ediție, iar juriul a fost format din somelieri și chefi de prestigiu mondial, deținători de stele Michelin.

Administratorul Aviputna Goleşti, dr. Ştefan Balaban, a declarat cu această ocazie: ”Cele două stele acordate oului ’’Din Ogradă’’ reprezintă cea mai bună recomandare în fața consumatorilor noștri de pretutindeni! Aceștia caută la raft oul produs de AVIPUTNA Golești, știind că aleg în același timp, gustul și calitatea!’’

Institutul Internațional al Gustului și Calității este organizația care adună simultan cel mai mare număr de degustători profesioniști. Produsele testate sunt judecate și analizate ’’în orb”, fără ambalaj sau orice alt element de identificare. Prin căutarea și promovarea entuziastă a calității și gustului, jurații își aduc contribuția la creșterea valorii și prestigiului Premiului ”Superior Taste” în întreaga lume.

Citește și

Cmentariile sunt închise