3 rețete naturiste contra oboselii de sezon

Se apropie Sărbătorile, cu multă muncă și multă distracție, iar tu te întrebi de unde vei lua energia necesară ca să le faci față? Problema se rezolvă ușor și plăcut, cu o cură de spirulină. Ți-o recomandă, alături de alte remedii la fel de eficiente, specialistul Libertății, dr. Cristina Bălănescu.

Cura cu spirulină

Bogată în acizi grași, fier și vitamine, această algă combate anemia legată de oboseala prelungită. Și are efect în special asupra sexului frumos. În principiu, se recomandă co cură cu spirulină odată pe an (cu suplimente alimentare, pudră sau tablete), dar noi te sfătuim să vorbești, mai întâi, cu medicul tău.


Ulei de măsline

O lingură de ulei de măsline luată pe stomacul gol, urmată de o linguriță de suc de lămâie, ajută ficatul încărcat de o masă copioasă (sau de un acces de furie!). În plus, și vezica biliară îți va fi recunoscătoare.

Bea, bea, nu te opri!

Nu aștepta să ți se facă sete! Un pahar cu apă îți limpezește mintea pe loc (în timpul unei întâlniri de lucru solicitante, de exemplu). Apa ajută la bune derulare a reacțiilor chimice din organism și în special a celor de la nivelul creierului.

Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/trei-retete-naturiste-contra-oboselii-de-sezon-424254.html