3 medalii de aur şi 10 de argint pentru inovaţiile John Deer, de la DLG

37

john_deerComitetul de inovaţie al Societăţii Germane de Agricultură(Deutsche Landwirtschaftsgesellschaft – DLG) a premiat numeroasele inovaţii realizate de firma John Deere şi partenerii săi cu trei medalii de aur şi 10 de argint.

Inovaţiile premiate au fost selectate din peste 311 de propuneri şi vor fi prezentate la ediţia de anul acesta a celui mai mare târg de echipamente agricole Agritechnica, care se va desfăşura  în intervalul 10-14 noiembrie2015 la Hanovra, Germania.

“Numărul mare de premii este rezultatul investiţiilor continue în cercetare şi dezvoltare, realizate de companie” a spus Chris Wigger, vicepreşedintele departamentului de Vânzări& Marketing John Deere  Regiunea 2.

“Suntem mândri în special de faptul ca partenerii noştri din industrie şi furnizorii de servicii au un rol important în obţinerea acestor rezultate semnificative. Pe măsură ce industria noastră se orientează către tehnologii mai integrate, aceste soluţii inteligente premiate împreună demonstrează în mod clar angajamentul John Deere faţă de deschiderea sistemului şi voinţa noastră de a colabora cu partenerii. Fermierii care deţin teren arabil şi contractorii vor beneficia de această dezvoltare”,a adăugat Wigger.

Premiile DLG pentru John Deere, partenerii şi furnizorii săi de servicii includ soluţii hardware pentru utilaje şi componente, precum şi soluţii software pentru agricultură de precizie pentru optimizarea utilajelor şi a logisticii şi pentru suport decizional agricol.

Citește și
1 Comentariu
  1. […] Premiile DLG pentru John Deere, partenerii şi furnizorii săi de servicii includ soluţii hardware pentru utilaje şi componente, precum şi soluţii software pentru agricultură de precizie pentru optimizarea utilajelor şi a logisticii şi pentru suport decizional agricol, potrivit agro-tv.ro. […]

Cmentariile sunt închise