3 alimente pentru o detoxifiere rapidă

Dacă nu ai timp şi disponibilitate să recurgi la o cură susţinută de detoxifiere, apelează la 3 alimente care vor ajuta organismul de scape de toxinele pe care le inhalezi şi le înghiţi la tot pasul.

1. Merele – sunt bogate în vitamina C, un antioxidant care luptă cu radicalii liberi, atât de periculoşi, dar şi pectină, o substanţă care poate absoarbe colesterolul, dar şi produşii toxici.

 

2. Sfecla roşie – conţine metionină, o substanţă care ajută organismul să gestioneze mai bine eliminarea deşeurilor şi betaină, un aliat al ficatului pentru digerarea acizilor graşi. Strecuraţi-o cu generozitate în sucurile de legume şi fructe.

3. Hrişca – deţine un bagaj impresionant de fibre şi antioxidanţi, care combat acumularea de substanţe nocive în corp. Nu conţine gluten ceea ce o face ideală pentru persoanele cu intoleranţă.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult