29 mai 2022 - 03:17

ORA 20.00 – Agricultura la Raport. România nu a primit fonduri pentru irigații prin PNRR

O nouă ediție Agricultura la Raport, cel mai urmărit talk-show agricol din România, vă aduce astăzi în atenție subiecte de actualitate, ca de fiecare dată.

Tema propusă pentru această seară este faptul că România nu primește bani pentru irigații, prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Între timp, în județul Buzău, autoritățile au aprobat o investiție pentru sistemul de irigare, pentru prima dată în ultimele 4 decenii. Suprafața acoperită este de 10.000 de hectare.

De asemenea, Ovidiu Ghinea și invitații săi vor dezbate prețul mielului, cum poate fi vândut și sacrificat acesta pentru masa de Paște, în acest an.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.