1600 de kilograme de carne de miel, confiscată pentru că nu avea aviz sanitar-veterinar

7

mieiddff

Polițiștii bucureșteni specializați în investigarea fraudelor, împreună cu reprezentanţii D.S.V.S.A., au desfăşurat, vineri, o acţiune de prevenire şi combatere a evaziunii fiscale, într-un complex comercial din zona Obor, anunță recolta.eu. Au fost depistate peste 1.600 de kilograme de carne de miel, care nu avea aplicată ştampila A.N.S.V.A.

Poliţiştii au descoperit un bărbat care descărca dintr-o autoutilitară frigorifică mai multe carcase de miel ce urmau să fie transportate la punctele de lucru ale agenţilor economici din cadrul complexului comercial. Potrivit datelor oficiale, întreaga cantitate de carne nu avea aplicată ştampila Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Potrivit reprezentanților A.N.S.V.A. “există suspiciuni că ovinele nu au fost sacrificate într-un abator autorizat, deoarece bărbatul nu a putut prezenta un certificat sanitar-veterinar de avizare a mărfii, situaţie de natură să pună în pericol grav siguranţa consumatorilor, în special a copiilor.” Întreaga cantitate de carne a fost ridicată de poliţişti şi predată lucrătorilor D.S.V.S.A. Bucureşti. (Sursa: recolta.eu)

Citește și

Cmentariile sunt închise