13 alimente care îţi cresc pofta de sex

14

Dacă stresul şi grijile de la serviciu ţi-au afectat viaţa sexuală, trebuie să ştii că salvarea poate veni din cămară. Site-ul totulnatural.ro îţi recomandă câteva tratamente naturiste eficiente în creşterea apetitului sexual. 

Usturoi. Se recomandă consumarea a unui căţel de usturoi pe zi, deoarece acesta conţine alicină, seleniu, germaniu şi săruri minerale, care favorizează oxigenarea şi fluidizarea sângelui, deci, favorizează erecţia.

 

Ceapă. Acest aliment produce creşterea cantităţii de spermă.

Roşii. Aceste legume conţin alfacaroten, o substanţă care facilitează producerea lichidului prostatic, ajutând penetrarea.

Cuişoare. Se bea o ceşcuţă după fiecare masă din amestecul de 5 g frunze şi rădăcini la un litru de apă.

Hrean. Se beau 1-3 ceşti de infuzie din 30 g rădăcină rasă sau decoct din 20 g la un litru de apă.

Ovăz. Ameliorează circulaţia sângelui în zona bazinului, decongestionează zona pelviană şi genitală. Se face infuzie din 10 g paie de ovăz la un litru de apă, se beau 2-3 ceşti pe zi.

Pătrunjel. Se mestecă zilnic 8-12 tije proaspete sau se face decoct din 60 g rădăcină şi frunze proaspete la un litru de apă.

Porumb. Ameliorează circulaţia sangvină la nivelul bazinului. Se fierb 200 g boabe de porumb într-un litru de apă şi se bea câte o ceaşcă dimineaţa şi seara.

Rostopască. Această plantă conţine mai mulţi alcaloizi puternici, de aceea se foloseşte cu precauţie. Se face infuzie din 10 g plantă la un litru de apă şi se bea o ceaşcă înaintea meselor principale.

Scorţişoară. Se face o infuzie din 10 g scorţişoară la un litru apă, îndulcită cu miere, şi se bea după fiecare masă. Se adaugă puţin praf de scorţişoară într-un pahar de vin roşu cald, se bea cu o oră înaintea raportului sexual.

Sunătoare. Se face o infuzie din 10 g plantă la un litru de apă, care se bea înainte de mese. Se poate prepara vin din 20 g plantă sau flori uscate macerate într-un litru de vin alb sec.

Citește și

Cmentariile sunt închise