Sibiu: A fost semnat al 2-lea contract pentru realizarea registrului online, pentru 15 localități

57

satromanesc

Președintele CJ Sibiu Ioan Cindrea a semnat cel de-al doilea contract de finanțare pentru proiectul privind realizarea registrului agricol electronic pentru alte 15 localități din județul Sibiu

Jumătate dintre localitățile din județul Sibiu vor beneficia de un sistem informatic integrat pentru gestionarea registrului agricol în format electronic. Dacă vineri, 29 noiembrie, președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, a semnat la București contractul de finanțare pentru acest proiect în care sunt cuprinse 15 localități, astăzi, marți, 3 decembrie, Ioan Cindrea, a semnat cel de-al doilea contract de finanțare de care beneficiază alte 15 localități din județul Sibiu.

Este vorba despre 2 orașe: Avrig și Tălmaciu și de 13 comune: Alma, Alțâna, Arpașu de Jos, Bazna, Biertan, Bârghiș, Blăjel, Brateiu, Bruiu, Brădeni, Chirpăr, Cârța și Cârțișoara.

„Ne bucurăm că, iată, din nou, Consiliul Județean Sibiu a reușit să acceseze fonduri europene care vor fi folosite pentru modernizarea administrației locale din 15 de localități din județul Sibiu. Prin implementarea acestui proiect vor fi furnizate servicii publice on-line către cetățeni, către mediul de afaceri, investitori, și administrația publică. Credem că performanța și promptitudinea actului administrativ sunt principalele obiective care vor fi atinse grație acestui proiect cu finanțare europeană”, a declarat președintele Ioan Cindrea.

Valoarea totală a proiectului este de 6.299.930 lei, din care valoarea totală eligibilă este de 6.286.290,21 lei. Contribuția Uniunii Europene este de 6.160.564,40 lei, iar cofinanțarea Consiliului Județean Sibiu se ridică la 125.725,81 lei, în timp ce valoarea neeligibilă a proiectului este de 13.640 lei. Termenul de implementare a proiectului este de 18 luni de la semnarea contractului de finanțare.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. AcceptCiteste mai mult