PROPRIETARUL TURMEI SCĂPATE LA CARREFOUR BRAȘOV, AMENDAT

O turmă a fost scăpată de sub controlul ciobanilor, așa că a ajuns în zona hipermarketului Carrefour, din Brașov. Pentru că aceasta încurca circulația, oamenii au sunat la Poliție și au cerut ca oile să fie ridicate.

Polițiștii, veniți la fața locului, au constatat că un copil, care a fost însărcinat de părinți să păzească turma, a scăpat oile, care au ajuns în sensul giratoriu, la păscut.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

ReprezentanțiiIPJ au declarat că ”În urma cercetărilor de la fața locului, a fost depistat și identificat proprietarul stânei de oi. Menționam ca tabăra de ovine este campată pe teritoriul localității Săcele. Proprietarul oilor a fost sancționat cu 500 de lei conform HCL 153/2010, însă și părinții urmează să fie, la rândul lor, sancționați din cauză că nu au supravegheat minorul, cu vârsta mai mică de 16 ani, iar îndemnul acestora ca minorul să pas oile pe raza municipiului Brașov, constituie contravenție”, a explicat pentru bizbrasov.ro Nicolae Aldea, directorul Poliției Locale Brașov.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

De asemenea, va fi înștiințată Direcția pentru Protecția Copilului pentru a se putea lua măsurile ce se impun în asemenea cazuri, având în vedere că minorul sub 16 ani, a fost îndemnat să facă astfel de activități, nesupravegheat.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise