Primii turiști care petrec Crăciunul pe rit vechi au ajuns în Poiana Brașov și la Predeal

vremeadecraciunPrimii turiști din Republica Moldova, Ucraina sau Rusia au ajuns la Poiana Brașov și Predeal pentru a petrece Crăciunul pe rit vechi, care se sărbătorește pe 7 ianuarie.

Hotelierii le pregătesc meniuri tradiționale pentru seara de Crăciun, dar și multe surprize. Ca în fiecare an acești turiști iau cu asalt pârtiile de schi din stațiune pregătite în totalitate pentru iubitorii acestui sport. Toate cele șapte pârtii de pe domeniul schiabil sunt amenajate și pot fi folosite la întreaga capacitate.

Stațiunea Poiana Brașov este în continuare destul de aglomerată având în vedere vacanța elevilor, dar și faptul că se schiază peste tot, nemaifiind porțiuni de pârtii cu interdicții (n.red. părțile inferioare ale pârtiilor Lupului și Subteleferic au fost amenajate în ultimele zile ale anului trecut și au putut fi folosite de schiori începând de la 1 ianuarie).

Referitor la gradul de ocupare al stațiunii în noaptea de Revelion, toate restaurantele din Predeal au fost ocupate la întreaga capacitate, iar pe pârtia Clăbucet, unde s-a organizat un spectacol de muzică și lumini la trecerea dintre ani, s-au aflat aproximativ 17.000 de persoane. (Sursa: AGERPRES)

Citește și

Comentariile sunt închise