Începe admiterea la USAMV Bucureşti!

usamvLuni, 13 iulie, începe sesiunea de admitere pentru anul universitar 2015-2016 la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV)

Sesiunea de admitere la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București) pentru anul universitar 2015-2016 începe astăzi 13 iulie, cu înscrierea candidaților la programele de studii de licență și master. Înscrierea candidaților se va efectua la secretariatele facultăților, în perioada 13-24 iulie, de luni până vineri, între orele 8:00 — 16:00 și sâmbăta, între orele 8:00—12:00. Pentru absolvenții care doresc să urmeze cursurile Facultății de Medicina Veterinară în limba engleză, perioada de înscriere este 13-21 iulie.

Calendarul integral al sesiunii de admitere este publicat pe site-ul universității, www.usamv.ro.

Capacitatea totală de școlarizare este de 3.880 de locuri la licența și master, din care peste 1.200 de locuri la buget pentru programe de licență și peste 800 locuri la buget pentru programe de master. În oferta educaționala pentru admiterea în anul universitar 2015-2016, USAMV București propune un număr de 20 de programe de licență (Agricultura, Medicina

Veterinară, Măsurători terestre și cadastru, Horticultura, Controlul și expertiza produselor Alimentare, Tehnologia prelucrării produselor agricole, Inginerie și management în agricultură și Dezvoltare rurală, Biotehnologii, Ingineria mediului etc.) și 29 programe de master acreditate.

Prin cele două campusuri studențești de care dispune (Herăstrău și Splaiul Independenței) USAMV București asigura tuturor studenților condiții deosebite de pregătire, viața studențească și cazare.

Citește și

Cmentariile sunt închise