Ana Birchall încurajează femeile din mediul rural să își deschidă afaceri cu produse tradiționale

Birchall_Ana (1)

Deputatul  Ana Birchall a făcut un apel către toate femeile de succes din România să se implice în sprijinirea altor femei, mai ales a celor din mediul rural, încurajându-le să dezvolte afaceri prin care fie promovate, de exemplu, produsele tradiţionale româneşti.

„Fac un apel către toate femeile de succes din România care au reuşit să dezvolte afaceri performante, care au reuşit să răzbată în lumea afacerilor, o lume care nu demult era considerată a bărbaţilor, să vină alături de mine cu scopul de a promova femeia de afaceri din România şi de a încuraja, inclusiv din mediul rural, promovarea produselor tradiţionale româneşti. Trebuie să profităm inteligent de bogăţia şi de potenţialul comercial pe care produsele româneşti, mai ales cele tradiţionale îl au, iar femeile sunt, în opinia mea, cele mai bune ambasadoare în acest sens”, a declarat Ana Birchall, în timpul întâlnirii trimestriale a Global Advisory Boardului WEConnect, o organizaţie non-guvernamentală internaţională care susţine companiile (şi produsele acestora) înfiinţate, dezvoltate şi conduse de femei.

Ana Birchall a ţinut să precizeze că unul dintre obiectivele sale ca parlamentar este asigurarea egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi.

„Mă bucur să anunţ că în cadrul întâlnirii trimestriale a Global Advisory Boardului WEConnect International am solicitat şi am primit susţinerea unanimă pentru a promova afacerile înfiinţate, dezvoltate şi conduse de către femeile din România, inclusiv din mediul rural. (…) WEConnect International este un ONG de talie mondială care are ca misiune promovarea antreprenorialului feminin. În calitate de deputat am susţinut necondiţionat egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi şi consider că este foarte important ca şi în mediul privat să încurajăm cât mai multe femei să-şi înfiinţeze şi să îşi dezvolte propriile afaceri şi mă onorează sprijinul primit din partea WEConnect International”, a adăugat deputatul PSD.

WEConnect International este înfiinţat şi susţinut de nume mari din lumea afacerilor din Statele Unite, Asia şi Europa, cum ar fi: Apple, IBM, Microsoft, HP, Boeing Company, Coca-Cola,  Exxon Mobile, DELL, Intel, RBS, Goldman Sachs, Pfizer, Johnson & Johnson, Wallmart, Master Card, etc.

Citește și

Comentariile sunt închise