7 COMBINE DE ULTIMA GENERATIE LA DEMO SHOW MOLDOVA 2018

Reunind la această ediție 7 companii membre APIMAR într-o demonstrație de recoltat porumb, Demo Show Moldova 2018 s-a bucurat de vizita a peste 300 de fermieri, studenți ai USAMV Cluj-Napoca și USAMV „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, elevi ai Liceului Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad” – Horia (Neamț) și ai Liceului Tehnologic Agricol „M. Kogălniceanu” – Miroslava (Iași), primării, reprezentanți APIA, AFIR, Direcții Agricole Județene din zona Moldovei.

Pentru prima dată în România, fermierii au putut vedea la lucru 7 combine de ultimă generație, de la producători diferiți, în cadrul demonstrației de recoltat porumb, prezentate de către următoarele firme participante: Agri Alianța, Agritehnica Service, AgroConcept, Claas, General Leasing, NHR AgroPartners, Titan Machinery Romania.

Evenimentul a început la orele 11:00 cu salutul de bun venit transmis din partea organizatorului A.P.I.M.A.R, prin doamna Monika Puiu, Președinte, a partenerului DLG InterMarketing, prin doamna Raluca Mareș, Exhibition Manager și a partenerului tehnic APPR, prin doamna Alina Crețu, Director Executiv. Dl. Ovidiu Ranta, conf. dr. ing. în cadrul USAMV Cluj-Napoca a prezentat pe scurt principalele momente din programul evenimentului și a dat startul demonstrației, cu parada combinelor.

 

 

Header: Power Stream de 8 rânduri

Capacitate buncar: 10500 l

Motor: Cummins QSL8.9, 380 CP

 

 

Header: OLIMAC 12-70 TRD F de 12 rânduri

Capacitate buncar: 12.500 litri

Motor: FPT Industrial Cursor 11, Putere Maximă 517 CP

 

 

Header: CORIO 1270 C CONSPEED 12 rânduri

Capacitate buncăr: 12.800 l

Motor: Mercedes-Benz, 626 CP

 

Header: Olimac Drago 2 pe 8 randuri

Capacitate buncar: 10.500 litri

Motor: 363 CP

 

Header : Ziegler CornChampion de 8 randuri

Capacitate buncar: 9000 l

Motor : AGCO Power, 360CP

Header: Olimac Drago, 12 rânduri

Capacitate buncăr: 12.000 l

Motor: AGCO Power, 367 kW /496 CP

Header: Olimac Drago, 12 rânduri

Capacitate buncar: 14.400 L

Motor: FPT 420/571 la 2000 RPM

La finalul demonstrației, toate cele 7 combine au pornit simultan către publicul vizitator, astfel fermierii putând vedea încă o dată, împreună, 7 grei ai agriculturii într-un eveniment unic în România.

Defilarea a fost urmată de golirea buncărelor în locurile special amenajate, dând ocazia fermierilor prezenți să poată vedea rezultatele după recoltare.

Evenimentul a continuat cu sesiunea de networking, fermierii interesați în a afla informații suplimentare putând solicita firmelor participante să efectueze demonstrații individuale.

La finalul evenimentului, firmele participante au oferit fermierilor diverse obiecte promoționale și machete de mașini și utilaje agricole.

Demo Show Moldova 2018 a fost organizat de către A.P.I.M.A.R – Asociația Producătorilor și Importatorilor de Mașini Agricole din România, în parteneriat cu DLG InterMarketing, având ca Partener tehnic APPR – Asociația Producătorilor de Porumb din România, în localitatea Horia, județul Neamț.

Citește și

Cmentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: